Ajankohtaista

UUTTA!

Varaa aika 30 min zoom tapaamiseen, missä voidaan tutustua ja tunnustella miten voisin mahdollisesti kulkea rinnallasi, kun kaipaat muutosta tai olet sen edessä tahtomattasi. Soitto ei sido meitä vielä mihinkään.


Hakeudumme usein erilaisten palveluiden ja kurssien äärelle kun tunnistamme tarpeen muutokselle, vaikkemme vielä edes tiedä mitä tai minkä haluaisimme muuttuvan. Joskus taas elämässä kohtaamme muutoksen, joka nostaa pintaan vaikeitakin tunteita. Kaikkea ei tarvitse käydä läpi yksin ja muutosta on lupa helpottaa.
Maksuttoman tutustumisen tavoitteena on helpottaa päätöksentekoasi, olisko minusta turvalliseksi toiseksi.
Ollaan yhteydessä!

Tulevat kurssipäivät

TRE aloituskurssi perjantaina 24.5. klo 17-20:00

Kurssilla käydään TRE (tension release exercise) sekä stressin säätelyn taustaa läpi tarkemmin, ymmärtääksemme paremmin mitä TRE on ja miten se vaikuttaa meihin. Saat tarvittavat tiedot/taidot jatkaa harjoitusta turvallisesti joko itsenäisesti tai viikkotunneilla.

hinta 50€ Ilmoittautumiset:
https://rebootwellness.fi/varaa-aika/

TRE jatkokurssi sunnuntaina 26.5. klo 10-13

Kurssilla syvennytään siihen, miten omaa liikettä/tärinää voidaan auttaa kulkemaan kehossa uusiin paikkoihin ja siten lisätä "dialogia" kehon eri osien välillä. Oma harjoitus saa usein uusia muotoja jo pelkästään ryhmän vaikutuksen ansiosta. Kurssille voivat osallistua kaikki, jotka ovat tehneet omaa harjoitusta, tunneilla tai itsekseen. Tai jatkoksi alkeiskurssin jälkeen.

hinta 50€ Ilmoittautumiset:
https://rebootwellness.fi/varaa-aika/


Viikkotunnit

TRE 
Maanataisin 17.00-18.15 (20€ kerta tai 3x 55€ )

Yksityistunnit

Yksityistunteja on mahdollista varata suoraan Reboot wellnessin varauskalenterista tai muihin ajankohtiin sähköpostilla.

Yksityisohjaus järjestyy ryhmällesi myös niin, että tulen sinne missä sinä ja ryhmäsi olette. (TRE ohjaus 2-10 henkilöä).Tunnit Reboot Wellness Tampere


Tutustu lisää tilaan www.rebootwellness.fi